Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csurka István: Volt egyszer eg
  2008-04-15 18:56:18, kedd
 
  Csurka István: Volt egyszer egy rendszerváltás
2008-04-15. 12:49:17

Gyurcsány bukása most már szappan a szociálliberális szappanoperában: vele mossa a kezét a degeszre gazdagodott új osztály, miközben bágyadt reformáriákat énekel. A saját megszólalóik többször emlegetik, jósolják - némelyek elkerülhetetlenítik - távozását, mint az emez oldaliak. Az ural kodó réteg meg akarja úszni Gyurcsány menesztésével és felváltásával.

Rákennek mindent - gondolják -, és megmentik a rendszerüket. Még egy kicsit élezik a kése ket, acsarognak egymásra, aztán úgy, ahogy összevesztek, kibékülnek. Lehet, hogy Kis János - a két most civakodó párt közös, politikailag legkorrektebb filozófiai főrab bija, aki a hatvanas években a Lauder Javne gimnázium elődjében, az Ajtósi Dürer sori orosz nyelvű Rákosi iskolában tanult - már írja is pünkösdi békecikkét a Népszabad ságba, "Mit vacakoltok azzal a kézigránát tal!" címmel. Ezzel aztán ő köt útilaput Gyurcsány talpára és akkor neki mennie kell! A "Kádárnak mennie kell" is Kis ne véhez fűződik, mert ő és még néhány más irodalmi "rabbi" mindig előbb kapja meg a New York-i legfőbb kehilla döntéseit. Mind egy hogy kerül a süllyesztőbe Kádár, Gyur csány, csak a rendszer, az ő rendszerük, fenn maradjon. Hirtelen besüt a nap, minden megvilágosodik és akkor egyszerre menesz tik Gyurcsányt és "új szakaszt" ígérnek. Ezen a ponton szükséges megjegyezni, hogy aki eleget élt már, az sok új szakasz ígérésének lehetett tanúja és szenvedő alanya. Új szakaszt ígért Rákosi Mátyás és Kádár János is legalább hat kongresszuson: Grósz Ká roly rövid futamideje alatt sem hagyta ki és ezek mindig azzal jártak, hogy a nómenk latúrának jobb lett, a népnek nehezebb.

Ma az új szakaszt reformnak hívják. Leg nagyobb gazdasági bölcsünk, a Fotex - Budd ha, Békési László minden megszólalásával azt bizonygatja, hogy a magyar nép nem élhet ilyen jól, ennyire gazdagon eltartva, még havi huszonötezréből is le kell csípni valamit, ha kipusztul, hát kipusztul.

Gyurcsány bukásának oka, hogy kifo gyott az ígéretekből. Ez a maga nemében pár­ját ritkító politikai betegség. Lélektanilag kellene elemezni, mert lehet, hogy van ben ne valamilyen rejtett öngyilkos hajlam. Elő fordulhatott, hogy a blogíró véletlenül elol vasott egy könyvet, teszem azt egy Doszto jevszkijt, és belerágott a lelkébe, amikor az egyik Karamazov azt mondja a másiknak: "köpj szemen, Bátyuska". Horn Gábor és Kóka éltek is a lehetőséggel.

Gyurcsány kinevezése pillanatában is al kalmatlan volt, talán nyomorultabb senki, mint most.

Nem ő bukott meg, hanem a rendszer, amelyik kinevezte. Ez 2008. március 9-ének a történelmi üzenete.

Március 9-ére és üzenetére nem lehet eléggé nagy és eléggé hatá sos szavakat illeszteni. Március 9-e nemzeti tény. Ha a nemzeti oldal és elsősorban a Fidesz nem hangoztatja és nem nyomatéko sítja teljes erejével, hogy most a rendszer bukott meg, akkor nem csak történelmi bűnt, hanem jó vátehetetlen hibát követ el.

Alaposan még senki nem elemezte, nem mondta meg, mi történt március 9-én. Hogyan és miként bukott meg a rendszer? Kik is buktak meg? Nézzük csak. Azok buktak meg, akik "nem"-et mondtak és "nem"-re buzdítottak. Kik azok? Csak a két koalíciós párt? Óh, nem! A hatszázvalahány ezer "nem"-ben természetesen benne van az egész uralkodó elit - álelit -, benne a politikai, gazdasági, pénzügyi vezetők teljes köre, benne van a Marx Károly Közgazdasági Egyetem, a Va gyonügynökség, az ÁSZ, a rendőrség és a bíróság, az egész holokausztipari komplexum, a félrevezető sajtó. A koalíciós pártok nem lányos szeszélyből estek egymásnak, hanem azért, mert csőd van. Az ők maga a csőd, a bukás. Mert az egész összefüggő kor rupciós hálózat bukott meg és nem fordítva. A bukást nem a koalíció felmondása idézte elő, hanem a működésképtelenség. A koalí ció ideiglenes, vagy akármilyen felmondása csak tünet, és a végső szó kimondásának el húzása pedig csak a további rablások gyors végrehajtását és a folyamatban lévők befe jezését szolgálja.

Most arról az egész összefüggő irányítási és félrevezetési rendszerről van szó, amely Németh Miklós kormányzása alatt kezdő dött el és folytatódott Antall József pak tumával, majd az ebből kifejlődő kétharma dos többségű Horn-Kuncze-rendszerrel és a Fidesz számára négy évre átadott félhata lommal. Megbukott az egypártrendszerből áthozott káderek, az átfestett emberek, a hol templomba, hol pártértekezletre járó ka méleon káderek rendszere, a sajtó és a média hazudozáson és félrevezetésen alapuló egész rendszer. Lelepleződött és megbukott a pri vatizáció. Megbukott az egész holokauszt-kultúra fojtásos módszere, az örökös fenye getettség és számonkérés, a nemzetietlenség és a kozmopolitizmus. Megbukott a liberális hegemónia.

Legyünk azonban óvatosabbak: ebben, ami most történt és történik, mindez csak benne van, mint lehetőség, de valójában még nem történt meg. ők még kormányon vannak, és mindegyik benne ül még abban a havi milliókkal fizetett székben, amelyben eddig. Ezek még minden csatornát meg töltenék, csak azokat a csatornákat nem, amelyekbe valók. Még Gyurcsány is minisz terelnök és bágyadt trükkökkel próbálko zik. Az előre hozott választásról is csak egyre többen beszélnek, de az elérésének útja-módja még nincs kijelölve. De a fő kérdés nem ez, hanem az, hogy a tömeg, a nép, a nagy többség még nem tudja, hogy nem a kormány bukott meg, hanem a rendszer. Abban a pillanatban, amint a nép rájön, hogy ez történt, illetve az történt meg, amit csak titkon remélt, amit akarni sem mert, amiért elment szavazni - az előre hozott választáso kat azonnal ki kell írni. Semmi nem akadá lyozhatja meg, sem az alkotmány, amely szintén megbukott a rendszerrel együtt, sem az európai tiltások, sem a hazudozás. Természetesen semmi rebellió, semmi szél sőségesség nincs abban, ha kimondjuk, hogy a rendszerrel együtt az alkotmánya is meg bukott. Már csak azok védik, akik csinálták, és az irháját mentő gyarmati burzsoázia, amelyik eddig akkor rúgta fel, amikor tet szett neki.

Magyarországon nincs forradalmi helyzet, mondogatják sokan és igazuk van. Nem is nagyon kell. Hanem ráébredés kell. Jól fel fogni azt, ami megtörtént. Az uralkodó elit félelmetes technikával és óriási hazudozási képességgel minden ütés elől kitér, a forra dalmat maga által szervezett utcai zavargá sokkal előzi meg, és semmi mással nem tö rődik ideológiai visszavonulása közben, sőt, ideológiája fegyvereinek eldobálása közbenj mint pozícióinak megtartásával, a pénzzel és az idegen megszállás útjának egyengetésével.

Mindig ez volt a kérdés. Minden váltáskor lényegében csak erről volt szó. Minden korszakváltás, sőt minden új kormány alapkérdése a helyosztás volt és a Kádár-Aczél elitnek, zsidóknak és nem zsidóknak mindig sikerült a majdnem összes fontos hely megtartása, esetenként egyéni pofa-átsza básokkal. 89-90-ben pontosan ez kezdődött el; azután a paktum következtében, a média törvénnyel és a kereskedelmi csatornák tudatmódosító háborújával sohasem csak a kormányokról volt szó, hanem mindig a fontos, pénzes, a valódi irányítást jelentő állásokról. Mindeddig sikerült a régi rend szernek nemcsak megőriznie, hanem to vább is szélesítenie hídfőit. A hiszékeny magyar keresztény középosztály pedig vagy csak a kormánnyal törődött, és ujjongott, hogy neki van kormánya, holott nem volt, vagy a kopjafaállítás szenvedélyének hódolt, és közben kiadta a kezéből az iskolát és a nemzeti, keresztény nevelést, egyáltalán a nevelést, és most csodálkozik, hogy az isko lákban verik a tanárokat.

Kopjafázó rend szerváltás közben az évezredes tanultságúak elfoglalták a holdingokat. Először a pártká derek a szakértelmükre és a gyakorlatukra hivatkozva igazolgattak át az új felállásba, körülvették Antalit és tanácsadva szereztek meg minden érdemi magaslest. Antall azzal kérkedett, hogy nincs volt párttag a kor mányában, a keresztény középosztály bor zongott a gyönyörtől. Aztán Horn idején visszatértek a megrögzöttebb pártkáderek, míg a polgári jellegűbbek elfoglalták a gaz daság és pénz nagy, hatalmas fizetésű állá sait és elszegődtek a külföldi tokéhez.

A külföldi tőkéről senki sem tudta pon tosan kiféle-miféle, nem is volt szabad a li­berális doktrína szerint efelől érdeklődni, és Orbán Viktor mire észrevette, már csak olyan rendszert talált magával szemben, amely újnak látszott, de régi volt, magyar nak látszott, de nem volt az, és ezzel kellett kiegyeznie. Neki, mint korábban Antall Józsefnek is, már szabad és bizonyos mérté kig elvárt dolog volt megjegyzéseket tennie a Munkáspártra, a kommunisták balosabb részére, a "tollal és fegyverrel" kiálló Berecz János-félékre, de miként gróf Bethlen Istvánnak és Horthynak, barátságába kellett fogadnia Chorin bárót, a Hitelbank és a Ri­mamurányi Szén és Acél tröszt tulajdonosát és a többi plutokratát. Az új plutokratákkal csak mosolyváltás történhetett. Mindezt politikailag korrekten: a származás kérdé sét nem volt szabad feszegetnie, még akkor sem, amikor az új plutokraták ot lecigányoztatták.

Ez a nemzetközi segítséggel további küz désre fellocsolt Kádár-Aczél-rendszer most kimerült. Hiába volt benne többségben a hajlékony, az alkalmazkodó, a nemzetközi összeköttetések áramkörével örökösen iz galmi állapotban tartott Aczél György-Lukács György-elem, megöregedett, elfá radt, teletömte dohánnyal a frigyládát és ráült, a fiatalítása pedig nem sikerült. A bevont fiatalok tehetségtelennek, mohónak és mindenekelőtt üresnek bizonyultak. A saját nevelésű KISZ-es és Lauder-ifjúság - teljességgel alkalmatlannak. Ezért akad a torkán az ígéret Gyurcsánynak: maga is KISZ-képződmény, és hiába ígér akármit, ha Gusztos Péter virít a háta mögött.

De legyünk tárgyilagosabbak: ez szinte világjelenség. Ma igazán képzett, okos, cél tudatos vezetők elsősorban Kínában - és ennek megfelelően Tajvanon, Szingapúr ban és Hongkongban vannak - Indiát még mindig nem ismerjük, igencsak ott is - a nyugati világban, a liberalizmus rendsze rében úgyszólván csak Bushok és Hillaryk vannak. Az a tény azonban, hogy a nyugati világban ez a kiüresedés megy végbe (Untergang des Abendlandes) bennünket nem ment fel semmi alól. Mert ez a bealkonyodás még sokáig el fog tartani, és ha mi, ma­gyarok elobb hunyunk ki, mint Európa és a Nyugat, akkor még arra sincs esélyünk, hogy átmentsük magunkat a világ új kiegyenlítődésébe, amire a Nyugatnak van némi esélye. A mi kimúlásunk gyors zsidó betelepedéssel fog járni - jár együtt máris -, és ez sok szenvedést és megaláztatást jelent a magyarságnak. Egész kultúránkat kitapossák belőlünk és ez szörnyű fájdalmakkal fog járni, olyanokkal, amelyekről most még fogalmunk sincs. Palesztinában azonban már látható.

A betelepítés ügye Demszky 18 éve és a koalíció utóbbi hat éve alatt nagyot lépett előre, de még sok lakópark nincs felépítve, még sok föld nincs megszerezve és még sok feltételnek kell teljesülnie. A magyarság legszegényebb rétegei már lefogyatkoztak és elszegényedtek az érdekérvényesítésre képtelenség állapotára, de a középréteg még gyengülve tartja magát. Még van egy elhall gatott, ütött-vágott MIÉP-je, vannak pol gári körei, vannak kezdeményezései, még el tud menni zarándokként Csiksomlyóra és még van egy nagy pártja, amely korántsem olyan, amilyen lehetne és amilyennek lennie kellene, de még van. Ahhoz, hogy a betele­pülők számára mindez ne legyen nem-kó ser, büdös, hogy ne rontsa az új, vagy régi-új hazában a komfortérzetüket, ezt mind el kell sorvasztani. De hogyan, amikor most 83 százalékos győzelmet arattak.

Gyurcsányra emiatt haragszanak, s ezért kell, szerintük is mennie. Nekünk azonban, a 83 százalékos győzelmet aratottaknak, nem szabad ennyivel beérnünk. Mert ez a rend szer, amely most az alkotmányára hivatko zik és az alkotmányban megszabott parin menti feltételekhez köti a kormány távo zását - már tulajdonképpen nincs. Hiszen, emlékezzünk; mi jelentette a 99 százalékos egypártrendszer felbomlását, ha nem a több pártrendszer, amelyben a választók több ségét képviselő párt, vagy pártok adják a kormányt és a kisebbségben maradottak az ellenzéket. A több pártból álló kormányzó erőnek kétségtelenül nem kell a két válasz tás közben igazolnia, hogy megvan a több sége, no, de mi van akkor, ha két választás között mégis igazolódik, hogy nincs? Erre nézve nincs szabály. Ebben az esetben leg feljebb az arányok és a mértékek döntenek. Magától értetődik, hogy 16 és fél százalék kal nem lehet kormányozni. Különösen kétpártrendszerben nem lehet. Ez olyan fel borulás, ez annyira szemben áll a többségi elvű liberális demokráciával, hogy ezt sem milyen okoskodással, csűrés-csavarással nem lehet kimagyarázni. Ez ellentmond a józan észnek. Most azonban az a párt van uralmon, amelyik a szavazók nem egészen 17 százalékát tudhatja magáénak, és azok vannak ellenzékben és a parlamenten kívül, akik a több mint 83 százalékot.

Már leírtuk, most megismételjük: az egy más után két választást megnyert pártokkal semmilyen kérdésfeltevés esetén nem for dulhat elő. Ez vagy azt jelenti, hogy egymás után két választás hamis volt, csaláson ala pult, vagy pedig azt, hogy a kormányzó koa lícióról és a mögöttük álló hatalmi elitről valami főbenjáró bűn derült ki és jutott legalább részben a nép tudomására. Milliók attól a párttól, amelyhez állítólag évtizedes kulturális beágyazódás, nemzedékek közöt ti átörökítés is köti őket, csak főbenjáró ők miatt fordulnak el. Lelepleződés történt.

A Horn Gyula kormánya idején, amikor a volt kommunisták 54 százalékához Horn Gyula látszólag gyáván, de bölcsen hozzá csapta az SZDSZ 18 százalékát és így koalí ciójának több mint kétharmada volt, és nem volt vérliberális ellenzéke, akkor az uralko dó elit és a Nyugat, sőt a zsidóság is figyel meztette őt, hogy nem csinálhat egypárt rendszert. Nem állíthatja vissza a régit, mert a váltógazdaság a nyugati demokrácia fő műsora. Kell neki, mint egy falat kenyér. A manipuláció legfontosabb eszköze az uralkodó réteg kezében a kétpártrendszer, külö nösen annak magyar változata: a dühös két pártrendszer, amelyben az egyik réteget fel lehet ingerelni a másik ellen, és közben min dent el lehet szedni mindkettőtől. Igen ám! De az akkori Országgyűlés pártjai között nem volt üzemképes méretű, jövőjű ellen zéki párt. Az MDF már nem volt az, a Fidesz még nem volt az. A Fideszből ez a felsőburzsoáziai igény hozott létre nagy pártot és ez adta a HVG és más gazdasági lapok, a Figyelő segítségével, vagyis kommunista, liberális vezetésű lapok segítségével a ke zébe a Tocsik-ügyet, amellyel megbuktatta Horn Gyulát. Mi akkor a Magyar Fórum ban megírtuk egy vizsgálat eredményeként, hogy a Népszabadság az 1998-as választást megelőzően többet irt pozitív hangon Or bánról és a Fideszről, mint az MSZP-ről. A nagyburzsoázia valószínűleg úgy gondolta, hogy inkább kibír négy évet egy jól kézben tartott, fiatal és ennélfogva gyakorlatlanabb kormánnyal, mint hogy lemondjon a mani pulálás eszközéről, a váltógazdaságról és a kétpártrendszerről. Ezt Orbán nem felejt hette el, s valószínűen ez az emlék akadá lyozza, hogy padlóra küldje az MSZP-t. (Más kérdés, ha az magától lefekszik...)

Nem ide tartozó kérdés, hogy megfelelt-e a Fidesz a felhozók elvárásainak kormány zása négy évében. Valószínűen részben igen. Tetszett a földkérdés, a tőke szabad áramlásának fejezetébe foglalása és a szo ciális charta szabályai alóli mentesség, de nem a magyarigazolvány és az Erdély-járás, meg nemzeti tőke támogatása, a Széchenyi -terv és a fiataloknak nyújtott lakáskölcsö nök rendszere. Összességében nem tetszett, és 2001. szeptember 11-e után, az új hábo rúkhoz megbízhatóbb és zsidókkal kitömöttebb kormány kellett nekik. 2006-ban pedig a megszállási biztonság és annak a gyorsabb lebonyolítása volt a fő szempont, ami miatt a vezető elit hagyta a szemérmet len csalást, amivel Gyurcsányék újra nyer­tek. Amikor a haza kiárusításáról van szó, akkor a volt kommunisták és liberálisok mindig olcsóbbak, mint a leghitehagyottabb nemzeti kormány.

A népszavazási eredmény azonban azt is jelenti, hogy a magyar nép felmondta a két pártrendszert. Nem kell neki, illetve mind egy számára, mert átlátott rajta. Homá lyosan, de átlátott rajta. Hiába mondja tehát Gyurcsány, hogy csak azért született ez a népszavazási eredmény, mert ez egy zsebre menő anyagi kérdésben kiírt, azaz anyagi kérdésről szóló népszavazáson történt. Mert ez az érvelés velejéig hamis. Éppen azért jelenti a kormány teljes bukását ez a népszavazási eredmény, mert három anyagi tételt illető népszavazás döntött így. Most az anyag csapta szájon az anyagelvűség zsarnokait.

Korunk az anyagiasság kora. Minden dolog anyagi indoklású. A kommunizmus és a liberalizmus minden anyag fölöttit, minden transzcendenciát kiirtott még a gondolkodásból is. Csak anyag van, azt mondják, mi is az anyag legfejlettebb foka vagyunk és a lelkünk is csak anyag. Nincs Isten - mondják ok. A népszavazás viszont azt mondta, hogy legalább háromszáz forint erejéig létezik. (Bocsánatot kérek a pro fanizálásért!) A népszavazás három anyagi természetű kérdésben döntött a kormány meghozott, bevezetett, gépekkel ellátott (vizitdíj-automata) intézkedésével szem ben, nyolcvanhárom százalékos erővel. Ez a tett a liberális anyagi rendszert, amely pusz tán anyagi szempontú - sohasem nemzet politikai, sohasem erkölcsi, sohasem meg maradási - anyagilag ütötte ki, a saját bun kójával bunkózta le. Ráadásul ez szinte vé letlenül alakult így. A kormány és választási bizottsága négy kérdést lehántott az eredeti hétről, megmártotta ezeket is minden lé ben, húzta-halasztotta, hűtötte a dolgot és a nép csak nézte. Aztán amikor kiírták, el ment szavazni.

Nincs csak részben becsületes emberek ből és nem virtikli kommunistákból álló kormány, amelyik egy ilyen 83 százalékos megalázás után azonnal vissza nem adja a megbízását. Egy japán miniszterelnök ilyenkor harakirit követ el, s egy kongói törzsfőnök keres egy közeli oroszláncsor dát, amely felfalja. Ezek azonban inkább koalíciós válságot, déli áramlatosdit, reform bénulást játszanak, mint hogy eltakarodjanak. Miért? Mert Izrael azt mondja, hogy még hiányoznak lépések, amelyeket a meg szálláshoz meg kell tenni és amelyeket egy másik kormánytól nem várhatnak. Illetve, még nem tudják, hogy várhatnak-e.

A magyar társadalmat, mielőtt ők és a rendszer lelép a színről, porhanyóssá kell tenni. Nem szabad, hogy olyan érdekérvé nyesítésre és legalább a nemzeti szempon tok sugalmazására, ébrentartására képes erő legyen benne, mint a MIÉP. Ezért akarták egy korábban beleépített társasággal szét szakítani, gerincétől, minimális anyagi for rásaitól is megfosztani. Ez nem sikerült, pe dig a példa jól szolgált volna az egész tár sadalom számára: így járnak az antisze miták, a teljes megszűnésig üldözzük őket. Tehát féljetek mindannyian. Mert a cél, ter­mészetesen, mint minden váltás előtt és minden bekövetkező váltás során is az egész társadalom sarokba szorítása. Ez Magyarországon mindig antiszemitizmus miatti ostorozással történik a huszadik szá zadban. Az ostorozás olykor akasztásokba torkollik. Ez most ismert okok miatt nem megy, ezért nagy csattogtatással, nagyon keményen kell ostorozni, magyar gárdázni, cigányozni és "bűnös nép"-ezni. Továbbá ki kell préselni a hatalom várományosaiból valamilyen fogadalmat, hogy nem nyúlnak a kiváltságokhoz. Mivel azonban a fogada lom nem sokat ér, ezt tudják magukról, olyan helyzetet kell teremteni, amelyben az új rendszer akár kétharmados többsége el lenére is arra van kényszerítve, hogy ne nyúljon az Aczél-gárda és most már a Gusztos-gárda kiváltságaihoz és ne tegyen sem mit a betelepülés ellen.

Ennek egyetlen módja van: mindent el adni, mindent az izraeli tőke és a vele szö­vetséges csoportok kezére játszani. Amikor aztán az Orbán-kormány fellép, ne legyen a kezében semmi. S főként:, a magyar nép, az egész magyarság legyen olyan gyenge, béna, hogy fogadja el fátumnak, sorsnak a kiszol gáltatottságot és azt, hogy akiknek hinni akart, azokat is megvették. Vegye tudomá sul, hogy 83 százalékos akarata szétmállott. Törődjék bele, hogy mindenki elárulta.

[Forrás: Csurka István]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: transzcendenciát, magyarigazolvány, tehetségtelennek, lecigányoztatták, komfortérzetüket, felsőburzsoáziai, váltógazdaságról, tárgyilagosabbak, szociálliberális, pártértekezletre, hatszázvalahány, csattogtatással, megszólalásával, várományosaiból, kétpártrendszer, huszonötezréből, egypártrendszer, holokausztipari, antiszemitizmus, nemzetietlenség, szappanoperában, kozmopolitizmus, kezdeményezései, összeköttetések, gyakorlatlanabb, szenvedélyének, lefogyatkoztak, gondolkodásból, kopjafaállítás, elszegényedtek, szakértelmükre, eltakarodjanak, kiváltságaihoz, alkalmatlannak, ébrentartására, tulajdonképpen, szociálliberális szappanoperában, degeszre gazdagodott, saját megszólalóik, emez oldaliak, ural kodó, kicsit élezik, hatvanas években, hogy kerül, süllyesztőbe Kádár, ponton szükséges, nómenk latúrának, népnek nehezebb, maga nemében, blogíró véletlenül, egyik Karamazov, történelmi üzenete, Csurka István, Lauder Javne, Ajtósi Dürer, Rákosi Mátyás, Kádár János, Grósz Ká, Békési László, Horn Gábor, Marx Károly Közgazdasági Egyetem, Németh Miklós, Antall József, Aztán Horn, Orbán Viktor, Antall Józsefnek, Berecz János-félékre, Bethlen Istvánnak, Ri­mamurányi Szén, Aczél György-Lukács György-elem, Gusztos Péter, Horn Gyula, Horn Gyulát, Magyar Fórum, Nincs Isten, Mert Izrael,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Szép estét  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Rátalálsz  Szívem tiéd  Nem méltó hozzád  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Garai Gábor - Takarítás  Png rózsa csokor  Esti kép  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Alázat  A jó emberek mindig szépek mar...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Zilahy Lajos gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Lóhere  Nem méltó hozzád  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png lepke  Alázat  Az engedelmesség miért nem vál...  Jó éjszakát  Hogy lehet megtartani  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  képre írva  Albert Einstein gondolata  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Nevem  Paul David Tripp Április 20  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem számIt  Szívem tiéd  Németh László tollából  Varga János Veniam - Fontos sz...  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Lóhere  Tavaszi kép  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mai harmónia kártyám  Png kutya 
Bejegyzés Címkék
szociálliberális szappanoperában, degeszre gazdagodott, saját megszólalóik, emez oldaliak, ural kodó, kicsit élezik, hatvanas években, hogy kerül, süllyesztőbe Kádár, ponton szükséges, nómenk latúrának, népnek nehezebb, maga nemében, blogíró véletlenül, egyik Karamazov, történelmi üzenete, nemzeti oldal, rendszer bukott, hatszázvalahány ezer, egész uralkodó, egész holokausztipari, félrevezető sajtó, koalíciós pártok, egész összefüggő, koalíció felmondása, további rablások, folyamatban lévők, ebből kifejlődő, átfestett emberek, média hazudozáson, örökös fenye, liberális hegemónia, havi milliókkal, előre hozott, elérésének útja-módja, nagy többség, kormány bukott, rendszerrel együtt, európai tiltások, irháját mentő, uralkodó elit, forra dalmat, idegen megszállás, helyosztás volt, majdnem összes, paktum következtében, média törvénnyel, kereskedelmi csatornák, kormányokról volt, valódi irányítást, régi rend, hiszékeny magyar, kormánnyal törődött, kopjafaállítás szenvedélyének, isko lákban, évezredes tanultságúak, pártká derek, gyakorlatukra hivatkozva, keresztény középosztály, megrögzöttebb pártkáderek, polgári jellegűbbek, külföldi tokéhez, külföldi tőkéről, li­berális doktrína, kommunisták balosabb, többi plutokratát, származás kérdé, nemzetközi segítséggel, nemzetközi összeköttetések, fiatalítása pedig, bevont fiatalok, saját nevelésű, ígéret Gyurcsánynak, háta mögött, nyugati világban, liberalizmus rendsze, kiüresedés megy, betelepítés ügye, koalíció utóbbi, magyarság legszegényebb, elhall gatott, nagy pártja, betele­pülők számára, rend szer, alkotmányára hivatko, alkotmányban megszabott, kormány távo, több pártrendszer, választók több, kisebbségben maradottak, több pártból, több sége, mértékek döntenek, többségi elvű, józan észnek, parlamenten kívül, több mint, mögöttük álló, volt kommunisták, nyugati demokrácia, falat kenyér, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.